Kontorhotel – Det lyder da dyrt at bo i kontorhotel ?

18 02 2011

Kontorhotel kan da kun være dyrere end at “gøre det selv”, med alle de fordele der samtidig er ved at have sit eget kontor ?

Eller hvordan ser andre på det at drive sin virksomhed fra et serviceret kontorhotel

” En ny undersøgelse fra Virksomhedslokaler.dk viser, at mange virksomheder, som tidligere ville have deres eget kontor, i dag vælger lokaler hos kontorhoteller og kontorfællesskaber, hvor driften af lokalerne klares af andre, og hvor der er kortere opsigelsesfrister.

I undersøgelsen analyseres det, hvor hyppigt virksomheder i forskellige størrelser har søgt kontorhotel eller kontorfællesskab i årene fra 2008 til 2010.Tendensen er tydelig: I 2008 søgte 16 procent af de virksomheder der søgte kontor, også kontorfællesskab eller kontorhotel. I 2009 var tallet steget til 26 procent og i 2010 var tallet steget til hele 41 procent.

Undersøgelsen viser en stigende tendens både blandt små, mellemstore og store virksomheder. Særligt i de store virksomheder der søger 400-1000 m2, er der sket en stor stigning (fra 2 procent til 19 procent). Med andre ord har også de store virksomheder fået øjnene op for fordelene ved at outsource driften af deres lokaler til en professionel operatør i form af et kontorhotel – og ikke mindst fordelene ved at kunne skalere op og ned med kort varsel, i takt med at medarbejderstaben udvides eller indskrænkes.”


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: