Mit kontor er VÆK – Tænk hvis du mistede dit kontor !!

28 02 2011

Her i weekenden mistede flere 1000 sine emails da Google´s Gmail gik ned. Sikke en katastrofe, noget der kan ligge en virksomhed helt ned, miste sine kunder og sin omsætning. Der er nok backup af deres email så de kommer op igen inden for nogle dage.

“08:44 Googles cloud-baserede e-mail-tjeneste, Gmail, har haft teknisk fejl over weekenden. Resulteret er tomme Indbakker for tusindvis af brugere.

Alle dine e-mails er forsvundet ud i den rene ingenting. Det er et mareridt, der bare ikke må ske, men det blev til virkelighed for tusindvis af brugere af Googles cloud-baserede e-mails-tjeneste, Gmail, over weekenden.

Brugerne loggede ind på deres konti, men i stedet for at se årevis af korrespondancer og filvedhæftninger, så blev de mødt af en hel tom indbakke og en velkomstbesked til Gmail fra Google.”

Men tænk nu hvis din fysiske virksomhed gik ned. brændte, vandskade eller lign. hvad skulle man så gøre ?

Jeg ville nok vælge for det første at få min telefon besvaret af et kontorhotel, og samtidig flytte ind med det samme. så er dine fysiske rammer sikrer, din reception og din IT infrastruktur.


Handlinger

Information

One response

4 03 2011
Lidt om livet i et Kontorhotel « Kontorhotel – er det dyrt at bo i Kontorhotel ?

[…] Det vil være vanskeligt for par at stoppe arbejdet i slutningen af hver dag og vie deres opmærksomhed og samtale med hinanden uden at diskutere projekter eller ideer. Med separate rum og gange for arbejde og hjemlighed vil tilskynde til en mere afbalanceret liv. find det i kontorhotel […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: