Hvad gør virksomheder i krisetider – vælger de traditionelt kontor ?

2 03 2011

I usikkert økonomisk klima, er det særligt vanskeligt at vurdere, hvad der vil ske med virksomhedernes omsætning i fremtiden. Enhver virksomhed bør overveje en række scenarier og vurdere deres konsekvenser. Når det kommer til at reflektere over de kontorlokaler, der vil være behov for, er der en række vigtige faktorer at overveje. Mens fysisk beliggenhed og omkostningerne kan blive omdrejningspunktet Fleksibilitet bør aldrig udelades fra listen.

kontorløsninger skal være fleksible, fordi det giver en virksomhed at tilpasse hurtigt til nye forhold. For eksempel kan en stor ny kontrakt nødvendiggøre midlertidig udvidelse. Ligeledes, en periode med slæk kan betyde, at nedskæringer er dagens orden. Selv når en organisation er ikke så præget af forandring, kan fleksible kontor løsninger boost performance.

Det er ofte tilfældet, at den størst mulige fleksibilitet kan opnås ved at kombinere komplementære kontor løsninger. Ved at matche Office-løsninger med forskellige styrker og svagheder, en større grad af fleksibilitet kan opnås, end ved hjælp af en type af kontorlokaler i isolation. Mange holder også deres møder ekstern eller vælger en fleksibel møde ordning.

En serviceret kontor og et virtuelt kontor kan være meget gode til at give en virksomhed at gøre fremskridt i tider med velstand og i mere usikre perioder. Dette skyldes kombinationen bevarer et professionelt udseende og samtidig lette en omkostningseffektiv fjernarbejde eller outsourcing af rutinemæssige aktiviteter. Uanset hvad, kan kernen af operationen fokusere på sin fagområde. Hvis en virksomhed er forpligtet til at udvide eller omlægge den dobbelte tilgang til kontorlokaler er en eminent effektivt valg.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: