Outsourcing – Betyder det noget ?

7 03 2011

Hvordan outsourcing har ændret verden for firmaer ?

En af de tendenser, der har ændret den kommercielle verden er outsourcing. Virksomheder, der outsourcer aktiviteter til andre virksomheder kan drage fordel på forskellige måder. Det kan være de fejlagtigt troede, at kun store virksomheder kan opnå betydelige fordele via outsourcing. Faktisk kan denne type ændringer levere større overskud til små og mellemstore virksomheder såvel som multinationale koncerner.

Der er undertiden en anden fordel, som kan fås fra outsourcing. Når en lille virksomhed arbejder hårdt på en stor kontrakt, så er det ofte sådan, at medarbejderne lider af en høj grad af stress. Effekten af den overskydende arbejdsbyrde kan være, at arbejdstagere kun i ringe grad og ikke altid til stede med et godt image udadtil til potentielle kunder eller klienter. Outsourcing kan sikre, at en virksomheds omdømme er holdt intakt under tryk perioder.

Outsourcing kan føre til betydelige effektivitetsbesparelser på mere end én måde. Dette er fordi en virksomhed kan koncentrere sine aktiviteter samtidig få nogle af de mere rutineprægede arbejde, der skal udføres i en omkostningseffektiv måde. I praksis kan en reception lave besvarelse af opkald eller personlige assistent arbejde til en specialist organisation. Det frigør personale til at koncentrere sig om mere veluddannet arbejdskraft og samtidig holde omkostningerne nede.
Når en firmaer vælger at uddelegere nogle af sit arbejde for et virtuelt kontor, kan det gøre en positiv forskel for bundlinjen. Men nogle gange en lille virksomhed skal også tænke på eventuelle ekstra udgifter, som kan komme med en outsourcingaftale. Give besvarelse af opkald til en ekstern instans kan undertiden give en virksomhed billigere adgang til specialiserede mødelokaler.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: