Stresser du over trafikken til Arbejde – Drop køen, find et kontorhotel

7 03 2011

Stress i den daglige pendling til kontoret betyder, at det kan være tid for virksomhederne at tilbyde deres ansatte smidige arbejdsformer, ifølge en ny undersøgelse.

En global  gennemført undersøgelse for at finde ud af, hvad slags ting stresser pendlere. Dårlig eller farlig kørsel rangeret øverst på listen efterfulgt af forsinkelser og driftsforstyrrelser.

Andre former for stress inducerende faktorer, som indgår gadeoptøjer, larmende mobiltelefon samtaler og manglende information fra udbyderne. Dette indikerer, at arbejdsgiverne skal udvide deres definition af fleksibilitet og muligt for medarbejderne at arbejde hjemmefra eller en business center ligger tættest på hvor de bor.

Den gennemsnitlige en-vejs pendling  blev konstateret, at tage 28 minutter. Dog 25% af deltagerne sagde, at de rejser over 45 minutter hver vej og tilføjede, at den tid, det tager at komme til deres arbejdsplads, er mindre af et problem end den faktiske pendling oplevelse. Så kør dog af motorvejen of flyt ind i et kontorhotel i hørsholm

Eller læs mere om hvordan man kan stresse i sin bil og tænke over det møde man skal holde: Mødelokaler


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: