Omkostningen ved et nedslidt kontormiljø – Pas På

11 03 2011

Det er farligt at lade sit kontor forfalde – Nedslidt kontorlokaler betyder mistet indtjening

Når du har arbejdet i et bestemt kontormiljø i en længere periode, kan det være let at glemme det faktum, at det er blevet lidt uinteressant og nedslidt. Selv løbende istandsættelse tager ikke altid højde for den langsomme proces, hvorved kontoret glider i forfald. Der er også spørgsmålet om den plads, der er egnet til det nyeste udstyr. Kontorlokaler er noget, som er nødt til at være up-to-date og i god stand. Hvis kontorlokaler ikke er moderne og ikke opretholdes tilstrækkeligt kan forskellige problemer opstå. Nogle af dem kan forventes at få en større effekt end andre. Graden af indflydelse afhænger af arten af virksomheden.

Hvis kontorlokaler er under et vist kvalitetsniveau, vil produktiviteten i ens arbejdsstyrke blive negativt påvirket deres ånd og spirit gradvist falde. Besøgende og kunder der kommer forbi vil dømme virksomheden delvist udfra de kontorlokaler og stand det har, og første indtryk er meget vanskeligt at flytte. Det betyder, at virksomheden sandsynligvis vil kunne få mindre business, end det ellers ville være tilfældet.

Ved hjælp af moderne servicerede kontorer, som er i perfekt stand kan det fremme opfattelsen af ​​en virksomhed. Det betyder, at der er en masse fordele i at søge en glimrende kontor udbyder. De bør være i stand til at levere en række af kontorlokaler af høj kvalitet. Det bør være muligt at få brugen af en serviceret kontor, som kommer med det rigtige udstyr og har de nødvendige faciliteter på hånden.

Du kan læse mere om kontorer og servicerede kontorer her >> og hvad der rent faktuelt er en af de store forskelle mellem traditionelt kontorleje og et kontorhotel, nemlig hvor meget mister du i depositum


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s




%d bloggers like this: