Stress er godt – Meget stress er meget godt ?

15 03 2011

Der er meget snak om stress i disse dage.. Hvordan mår undgår stress, og om det er sundt eller usundt.

Alt arbejde forbundet med en vis mængde af stress. Faktisk ville medarbejderne ikke kunne arbejde uden lidt positiv stress.

Afskaffelse af alt stress er hverken muligt eller ønskeligt. Ikke desto mindre kan en overdreven stress have en negativ indflydelse på indsatsen af en enkeltperson eller endda en virksomhed.

Det kan skade koncentrationsniveauer, bidrage til dyre fejl og forårsage højere fravær. Tilskyndelse til deltidsarbejde og fleksibel arbejdstid kan være nyttige måder til at få mest muligt ud af personale, som har andre forpligtelser. Men, personale, der er nødt til at pendle langt til deres arbejdsplads kan finde deltidsarbejde ulønsomt. Dækning af rejseudgifter kan betyde, at de ikke får en masse ud af ordningen. Nogle af disse arbejdstagere kan ikke bekvemt flytte, så turen til arbejde og tilbage er fortsat en bekostelig og stressende oplevelse.
Udviklingen af ​​fjernarbejde har ændret situationen for mange virksomheder. Det er meget lettere for deltidsansatte at være produktive og fleksible fra deres pc derhjemme, end det er, hvis de er nødt til at gøre en lang pendler i usikre vejrforhold. Arbejde fra hjemmet giver dem også mulighed for at slappe af i et velkendt miljø.

Det virtuelle kontor er en fantastisk måde at gøre det muligt fjernarbejde. Dog kan konventionelle arbejdspladser også have til formål at begrænse stress niveauer for fuldtidsbeskæftigede. For eksempel er det afgørende, at en serviceret kontor har plads nok, up-to-date udstyr og de nærliggende faciliteter. Disse funktioner kan hjælpe med at minimere stress, så det ikke forstyrrer produktiviteten.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: