Nogle virksomheder begår dyre fejl, når det kommer til kontorlokaler.

21 03 2011

Nogle virksomheder begår dyre fejl, når det kommer til kontorlokaler.

En af de måder, hvorpå dette kan gøres, er ved at forsinke beslutninger .

Det er alt for let at overse et kontorområde, som ikke længere er relevant for de opgaver de er. Passivitet kan betyde, at et kontorlokale hverken hjælper produktivitet eller imponer besøgende.

Det hjælper at se på en kontorplads på regelmæssig basis fra en objektiv synsvinkel. Den første ting at gøre, er at se på, om værelserne yder tilstrækkelig plads til, at medarbejderne gør deres arbejde på en behagelig måde.

Når det praktiske er blevet evalueret, er det bydende nødvendigt at vurdere kontor på grund af sin æstetik. Der er ingen mening i at forsøge at fungere på et sted, hvilket sænker stemning af arbejdstagere.
Hvis en kontorplads bliver for trang, er der ting, der kan gøres. Flytning til et større serviceret kontor er en realistisk vej at gå. Dette er et fornuftigt valg, hvis de fremtidige behov i organisationen kan beregnes. Mere plads kan hjælpe personalet til at være mere effektive til at bruge den teknologi, end de i øjeblikket er.

Hvis fremtiden er meget usikker, på grund af interne eller eksterne faktorer, kan en virksomhed være bedst rådes til at anvende en høj kvalitet virtuelt kontor. Rutine arbejde kan outsources til rimelige priser, mens omdømme virksomheden kan


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: