Google Apps er overfor Microsoft – det samme som kontorhoteller er overfor traditionel Kontorleje

30 03 2011

Jeg var til seminar idag med Google Apps. Og tænkte på at Google Apps stillet overfor den traditionelle tankegang med Microsoft Office, outlook og hvad der ellers følger med i Microsoft universet, er det samme som kontorhoteller er overfor den traditionelle kontorlejemål tankegang.

 

Selve grundtanken i Google Apps er delvist at frigøre ressourcer, tid, og gøre viden hurtigt og let tilgængelig. Man kan flytte store mængder data, mail, dokumenter op i “skyen”, rulle det ud over dine ansatte og optimere adgangen og brugen af dine data. Det er egentligt meget simpelt. Man outsourcer til nogen og noget det kan og ved bedre. Google er nok bedre til at drive servere, datarum, systemer osv.

Det samme gør sig gældende for kontorhoteller, set ifht traditionelt kontorlejemål.

 

Med et kontorhotel frigøres ressourcer til at kunne fokusere udelukkende på det man selv er god til. Nemlig sin egen virksomhed. Og ikke at skulle spilde tid på sit kontorlejemål.

 

Kort sagt.. det er lidt den samme verden.. Kontorhoteller er “google” indenfor kontorlejemål. Og google apps er en oplagt leverandør til alle kunder i et kontorhotel

 

 


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: