Du spilder din tid på motorvejen – Flyt dog i kontorhotel i hørsholm

4 04 2011

Jeg har sagt det før – Kontorhotel i Hørsholm er den bedste løsning mod kø på motorvejen, Stress og forkortet liv og kvalitetstid. Tænk hvis du kunne spare 1 time hver morgen.. og 1 time hver eftermiddag ? 2 timer om dagen

5 dage om ugen = 10 timer / uge sparet

40 timer pr måned = 480 timer pr år man kan spare.

Time løn 1.000 dkk / time ??

Det er vist let at se at man både kan spare tid, penge,, og forøge sin livskvalitet ved at køre mod strømmen.. ingen trafik.. lyder det utroligt ? nej. se selv her:  Kontorhotel Hørsholm

Nå ja.. hva blev beløbet ? : 480.000 dkk i tabt fortjenste opgjort i spildtid.. kan det virkelig passe ??

hvad skriver de hos JP om kø på motorvejen

Resultatet var, at det særligt er slemt for dem, der bor nord for København. Strækningen mellem Lyngby og København er så proppet i myldretiden, at rejsetiden blev øget med 101 pct. mellem kl. 8 og 9 om morgenen sammenlignet med de tidspunkter, hvor der ikke er kødannelser.

Hvad skrives der ellers om at undgå kø for at komme på sit kontor

Værst for Lyngby-borgere

Det ser også slemt ud for de bilister, der skal syd for København efter arbejdstid. Bilister, der skal mod Solrød Strand, Greve og Roskilde oplever en forøget hjemrejsetid på 50 pct. fra København mellem kl. 16 og 17 i forhold til de tidspunkter, hvor der ingen kødannelse er.

Det er da lidt sygt,,

Regner man både morgen- og eftermiddagstrafikken sammen, har borgerne i Lyngby en samlet forøget rejsetid i myldretiden på 72 pct., borgere i Hørsholm oplever en øget rejsetid på 64 pct., mens Taastrup-borgere oplever en øget rejsetid på 53 pct.

”Rigtig mange mennesker fra Københavnsområdet pendler til og fra byen hver dag. Ved at sætte fokus på, hvilke områder, der er værst ramt af kødannelser, håber vi på at kunne inspirere bilister til at vælge alternative ruter og rejsetider,” siger Kennet Juhl, der er Country Manager hos TomTom.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: