En række produktive principper der bør overholdes Når du foretager en video konference

26 04 2011

En række produktive principper der bør overholdes Når du foretager en video konference

I øjeblikket benytter et voksende antal organisationer rundt om i verden videokonferenceudstyr. Virksomheder, der anvender og bruger udstyr af denne slags finder overskud i en masse forskellige metoder heraf. Fordi de er i stand til at imødekomme forretningsmæssige virksomhedens konferencer med denne service, står de til at spare en enorm mængde af dollars på flyve udgifter og tabt produktion fra rejste personale.  Du finder let et mødelokale med videokonferencer i et kontorhotel

Når det vedrører at holde møder ved hjælp af denne type udstyr der er tydelige problemer, som du simpelthen bliver nødt til at holde i tankerne, hermed et par forslag, som jeg håber, du vil finde positiv for kommende brug.

Tip  – egentlig ikke påbegynde samtalen indtil du måske har tjekket, at alle, der skal høres er hørt af alle involverede inde i konferencen. Hvis der er nogen problemer teknisk, så skal du have den person, der har svært ved enten at tale indtil det virkelig er fast, eller skift til en position, hvor de er i stand til at synligt skal overholdes. Det kan også være den tid, hver gang du skal sætte dem i stand til at prøve det udstyr for at sikre, at de er i stand til at stifte bekendtskab med det og også den måde, det er oprettet.

Tip  – Når du er en person der kan lide at gå rundt i rummer , når de giver en web videomøder præsentation, så er du måske nødt til at afstå fra at i dette miljø. Folk, der ser man andre steder kan opdage disse bevægelser utroligt forstyrrende.

Tip  – Når du taler, skal du huske at formulere dig ord tydeligt og langsomt til at sikre, at ingen enkelt deltager vil få nogen svært ved at forstå dig. Du må ikke afbryde nogen, der snakker, da dette kan afbryde lyden og gør det til en udfordring at forstå for de andre mænd og kvinder. Når du kan tale med din videokonferencer gear er det faktisk vigtigt, at du bevidst foretage visse, som du stemme er rettet ind i mikrofonen på alle tidspunkter, så du kan høres tydeligt gennem alle tilslutninger.

Tip  – Hvis der er flere grupper involveret i foretagne opkald udnytte videokonferencer gear, så når en person andet er at tale eller præsentere dig for en given tidsramme være sikker på, at mikrofonen er tændt for at dæmpe. På denne måde vil du ikke udløse nogen afbrydelse af hvad de siger hver gang du spørger en person i din gruppe et spørgsmål.

Ved at anvende disse ideer, vil du nu være i stand til at holde et møde, som kan være sikker på at køre problemfrit og effektivt. Det kan være hovedsagelig anvendelsen af overlegne manerer og etikette, ved hjælp af en lille smule med den tekniske tilføjede i.

Du kan læse mere om Videokonferencer og møder her


Handlinger

Information

One response

17 05 2011
Kontorhotel Hellerup – Hvor mange Kontorhoteller er der i Hellerup ? | Virtual Offices Blog

[…] kan indtil denne side opdateres læse mere om et nyt kontorhotel i Hellerup her Tags: hellerup, Kontorhotel From: Nyheder om Kontorer, virtuelt […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: