Fremtidens By – Og fremtidens Kontor i Byen København

5 05 2011

CNN er på banen med et nyt tv program. om Kbh der er en af fremtidens byer. Børsen skriver:

CNN kalder København “fremtidens by”

I serien portrætterer CNN en række nøje udvalgte byer, som gør en aktiv indsats for et grønnere miljø og et bedre klima, og tidligere har Los Angeles og Masdar City i Abu Dhabi fået besøg af tv-værten Richard Quest og hans hold.

Indslaget om København vil formentlig fokusere på København som cykelby, byens energirigtige og designprisvindende byggeri, det rene vand i havnebadet og de grønne åndehuller.

Det er en spændende ting at KBH nu kommer mere på verdenskortet også i en tid hvor vi snart skal være vært for EU formandsskabet. Gad vide hvad der kommer til at ske med inflow til fremtidens kontorer og mødelokaler. ?
“Det er uvurderligt, hvad sådan en udsendelse på CNN har af betydning for København og Danmark,” siger overborgmester i København, Frank Jensen.

“Vi arbejder i forvejen meget for at gøre København kendt som grøn foregangsby, blandt andet via vores cykelkultur, dansk arkitektur og energiteknologi, som er kendt verden over som førende på klimaområdet.”

“De historier får vi nu fortalt til millioner af mennesker, og dermed styrker vi vores image som innovativ, miljøvenlig by,” fortsætter overborgmesteren.

“Der er helt naturligt mange storbyer verden over, der gerne vil være en del af fortællingen om fremtidens byer. Når det lykkedes for os, så er det i høj grad, fordi vi kan noget særligt,” fortsætter Jens Olesen.
læs mere fra børsen her.

Læs også mere om fremtidens kontorer i KBH

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: