Kan et kontorlokale betale sig ? – Er det den bedste løsning ?

16 06 2011

Hvad skal der til for at folk fravælger et traditionelt kontorlejemål, fremfor et serviceret kontorhotel ?

Det er eftehånden en udbredt misforståelse at det er dyrt at bo i kontorhotel. De fleste mener at det kun kan betale sig for mindre virksomheder der er under 5-10 ansatte. Men intet kunne være mere forkert.

Et lille eksempel fra en nuværende kunde i et kontorhotel i Kbh. Kunden er idag ca 75 ansatte. De startede som 2 personer i 1999 i et af de første kontorhoteller i KBH.

Brink Serviced Offices

Brink Serviced Offices

Siden da er de vokset stille og roligt hvert år. Og har til fulde udnyttet den fleksibilitet der er ved et serviceret kontor. Et andet stærkt argument er, at de i lang tid næsten har boet gratis !!!! Gratis hvordan det tænker du !! Jo de skulle selv have haft 1-2 receptionister hvis de skulle dække deres servicebehov overfor deres kunder og ansatte.

De ville have kostet ca. 95.000 dkk/mdr inkl alt. Og her tænker du .. det kan ikke passe. JO selv ISS tager 55.000 pr person i reception / måned. For de 95.000 dkk de har sparet, har de næsten boet gratis. Det er let og uforpligtende at bo i kontorhotel. og de fleste tror det er dyrt. men det er rent faktisk dyrere at bo i traditionelt kontorlejemål. Det koster ca. 6.000 DKK/MD for en arbejdsplads til 1 person i et traditionelt kontorlejemål.

En arbejdsplads koster omkring 6.000,– pr. måned uanset om arbejdspladsens indretning og tilknyttede services bidrager positivt til bundlinjen. Virksomheder, der anvender Facilities Management aktivt, opnår væsentlig mere produktiv værdi og har ikke bare udgifter til arbejdspladser” Lokalerne er klar til indflytning uden større investeringer og til en fast lav pris. Vi klarer både det administrative og det praktiske, så du slipper for uventede regninger, bøvl eller bekymringer, når noget ikke fungerer.

Samtidig får du præsentable kontorlokaler og mødelokaler, så selv en lille virksomhed fremstår professionel. Hvis du i øjeblikket arbejder fra et hjemmekontor, vil du sikkert blive mere effektiv, med et virtuelt kontor og sparringspartnere og netværk. Nedenfor får du lige nogle versioner af de produkter som du kan vælge i et kontorhotel. Med et Virtuelt kontor får du både en Adresse og Telefonpasning. Med et Virtuelt kontor vælge den løsning der passer til dit behov, enten en adresse til din virksomhed eller en reception der besvarer din telefon. Virtuelt kontor hvad koster det ? fra 850 – 1.700 Dkk/Md. Med et Virtuelt kontor har du de samme fordele, som med et fast etableret kontor. Du betaler bare ikke for selve kontoret. Du har optimal service og fleksibilitet og du signalerer til dine kunder at du har et kontor på en professionel adresse i København.

Kontorhotel med Openspaces ? kontorhotel gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor uden praktiske problemer, tunge procedurer og uden at skulle binde sig i længere tid end man ønsker. I et kontorhotel får du direkte adgang til eget kontor, Internet, telefonpasning etc. med det samme. Du har også mulighed for at få en arbejdsplads i det vi Kalder Open Spaces. Open Spaces er en arbejdsplads i et åbent kontorlandskab, hvor der er pladser fra 1-25 personer Som nystartet eller mindre virksomhed, vil vi gerne hjælpe dig med de praktiske ting ved at drive virksomhed, og tilbyder derfor det bedste indenfor kontorhoteler i københavn.


Handlinger

Information

One response

23 08 2011
Er tiden inde til at vælge traditionel kontorlejemål ? Er det NU man skal slå til ! « Kontorhotel – er det dyrt at bo i Kontorhotel ?

[…] Der er mange flere argumenter for at bo i kontorhotel, dem kan du finde her: Kan et kontorlokale betale sig ? […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: