Hvad ville der ske hvis dit kontor gik ned i 3 timer ? – Office i Skyen ?

13 09 2011

Hvad ville der ske med din forretning hvis dit kontor ikke kunne benyttes i 3 timer ?

Ingen internet, intet lys, strøm eller telefon. Tænk hvis døren ikke åbnede eller alt blot var væk.

Hvad ville du gøre ? Hvem ville du ringe til, og hvordan skulle det hele blive ordnet igen?

Læs mere om vandskade i dit kontor – hvad skal man gøre

I fredags var Microsoft 360 Cloud løsning nede i mere end 3 timer. Dvs. du havde som bruger ikke adgang til dit kontor, Eller virtuelle kontor og kunne derfor ikke arbejde.

Og det giver stof til eftertanke at man som et lyn kan blive uarbejdsdygtig i en periode, og at man er totalt afhængig af andre. Hvis man sammenligner dette nedbrud med sit fysiske kontor, så bør man tage sine forholdsregler.

HVad ville det koste i tabt indtjening hvis hele dit salg eller supportteam var nede i en dag ? Og hvordan kan du sikre dig mod nedbrud eller feks at et skybrud ødelægger dit kontor ?

Der er mange der benytter sig af kontorhoteller i københavn, hvor der er flere lokationer og fleksibilitet mht valg af kontor. Der er mange ansatte der sikrer en stabil og professionel drift. Så du som kunde kan fokusere på det du er god til. Læs mere om kontorhotel i København her

Og det var ikke kun Microsoft der var nede. det var Google også.

It-chefer bekymrer sig om cloud fra Jyllandsposten

Ifølge Peter Lunding Smidt er bekymringen for nedbrud nok eksisterende hos de danske it-chefer, ProActive er i kontakt med, men det er langt fra den primære bekymring, når det kommer til cloud computing.

“Det fylder faktisk forbavsende lidt. Vi har masser af materiale omkring redundans og restore management og alt muligt andet, som vi godt kunne fortælle om, men bekymring nummer et er i høj grad, hvordan man skal forholde sig til persondataloven,” forklarer Peter Lunding Smidt.

Han henviser til blandt andet sagen, hvor Odense Kommune ikke måtte anvende Googles cloud-løsning netop på grund af lovgivningen.

Det er ikke kun Microsoft, der oplever nedbrud på cloud-tjenesterne. Stort set samtidig med Microsoft-nedbruddet i fredags var Googles cloud-tjenester nede.

Som de skriver fra computer world

“Hvis du har forsøgt at bruge Hotmail, Skydrive eller vores andre Live-tjenester i de sidste par timer, har du måske haft problemer med at få adgang. Vi er klar over disse problemer og arbejder på at løse dem,” skrev den Microsoft-ansatte Chris Jones i nat dansk tid.

Lidt senere blev indlægget opdateret med en besked om, at “vi mener, at vi har gendannet services for alle kunder,” men et par timer senere erkendte Microsoft, at der fortsat var problemer.

Den seneste udmelding lyder, at selskabet har gendannet service for de fleste kunder, men at enkelte stadig kan opleve problemer, indtil netværket er helt opdateret.

Frustrerede Office 365-brugere
Også Office 365 – Microsofts cloud-versioner af Office, Sharepoint, Lync og Exchange – har haft problemer i nattens løb.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: