Hvordan kan 2.000 DKK/M2 være billigere end 1.000 DKK/M2 ?

19 09 2011

Hvordan kan 2.000 DKK/M2 være billigere end 1.000 DKK/M2 ?

Det er altid vanskeligt at overbevise en administrerende direktør, om at han er bedre stillet ved betale to gange prisen for en fleksibel kontorløsning som kontorhoteller eller servicerede kontorer tilbyder, end feks. at opnå en rabat på 10% på traditionelle kontorlokale priser.

Dette kræver en model til at se de samlede udgifter ved et traditionelt kontorlejemål, set I forhold antallet af ansatte.

Man bør nemlig sammenligne prisen per måned per ansat. Og ikke bare prisen per M2.

Hvad koster det så at bo i Kontorhotel ?

Og hvad koster det at bo i traditionelt kontor ?  Fm3.dk skriver om netop dette: Klik her >>>

At sætte de to modeler op overfor hinanden på denne made er en anelse revolutionerende, fordi de fleste kontoragenter og kunder kun er interesseret i omkostningerne per M2. Undtagelsen fra denne regel er alle revisionsfirmaer. De har ingen interesse i omkostningerne per M2, de er udelukkende interesseret i prisen per person. Hvilket er den korekte made at få overblik over ens totale omkostninger.

Her er en kort liste og den er opdelt i to sektioner: etableringsomkostninger, som skal afskrives og løbende omkostninger.

Etableringsomkostninger er omkostninger til advokat, arkitekt, projektledelse, netto byggeomkostninger, Tlf system leasing, bredbånd, kabler, firewall og generelle omkostninger til flytning af personale og møbler.

Løbende omkostninger er mere skræmmende og omfatter husleje, forsyningsselskaber, forsikring, reparationer, vedligeholdelse, sikkerhed og overvågning, bredbånd, telefoner, receptionist, kontor manager, planter, kunst, gæst siddepladser, skriveborde og andre møbler, mødelokale møbler, inventar til modtagelse, udskiftning af møbler, rengøringsmidler, deltids ansatte til at dække fravær, og dette er blot de omkostninger, man let kan huske.

I alt løber omkostningen ved traditionelt kontorlejemål op I ca. 6-7.000 DKK pr. person,

Der er mange der kun ser på de: 1-1200 dkk/M2, men “glemmer” alle de andre omkostninger der er forbundet ved at drive sit eget kontorlejemål.

Derfor burde det ikke være svært at overbevise om, fordelen ved at vælge et fleksibilitet kontor der dækker alle omkostninger til en pris på 3-4.000 DKK pr person.

Dette svarer jo til at man betaler hele 2.000 DKK/M2 så hvordan kan det være billigere ? 

En anden måde at se på dette er, at 2000 dkk/M2 er billigere end 1000 dkk/M2. 

Fokuser på de vigtigste prioriteter for dit firma og husk at tage fleksibilitet samt alle omkostninger med I regnestykket.

Her finder du kontorhotel


Handlinger

Information

One response

26 01 2012
hvem bor i kontorhotel – Og hvorfor bor de i Kontorhotel ? | Youroffice – Nyheder og tips fra Kontorhoteller i Købehavn

[…] af de vigtigste årsager til at vælge kontorhotel er den fleksibilitet der følger med. Man kan hurtigt udvide sit kontor med flere arbejdsstationer eller antal kontorer. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: