ØV DIG PÅ DIN ELEVATORTALE !!

15 11 2011

Gode links til inspiration og information om kontorhoteller, kontorfællesskaber og nye steder at blive inspireret.

Søger du nye inputs fra de unge og innovative hjerner? Så er der her en mulighed for at deltage i en spændende kongres d. 17.11.11

Award2011.dk

ØV DIG PÅ DIN ELEVATORTALE

Du har fem minutter, 20 slides, en mikrofon og et publikum. Hvad ville du tale om? Dette er i sin enkelthed konceptet bag Ignite.

Ignite er et internationalt inspirationsnetværk, der kort sagt går ud på, at passionerede talere hver får 5 minutters taletid og 20 slides til at inspirere aftenens gæster med emner, de brænder for. Alt fra den kendte politiker til feng shui-entusiasten og ham der hylder flerkoneri kan stille op. Det bærende element er simpelt: inspirér os – men gør det hurtigt.

Til Ignite samles folk på tværs af faggrupper, kulturelle lag og aldersgrupper. Arrangementerne er åbne for alle, der har lyst til en aften fyldt med kloge, sjove, passionerede og skæve indblik i emner, der fylder folks liv. Der er ingen salg og propaganda, blot ”human shareway”, hvor nogle kommer og tager, mens andre kommer og giver – der er ligesom intet imellem.

Ifølge Jimmy Holm Olsen, skaberen af Ignite Denmark, er det forskelligheden, der driver værket. Der gives plads til alle, som har noget på hjerte, og det er langt fra altid den gode taler, der formår at røre noget i folk. Jimmy har bl.a. oplevet, at emner så simple som chokolade kan tryllebinde publikum, så længe det er fortalt med en fortællerglæde og entusiasme.

Igniteyourself.dk

Facebook – ignitedenmark.dk

Synes du det lyder fristende med et kreativt arbejdsfællesskab? Så tjek disse steder ud:

Liste over kontorfaellesskaber 

 

Dagens Blog indlæg er skrevet af: Gæstebloggerne – Karen H. Widding & Kristine Lemche. Du kan følge dem på TwitterLæs også deres andre blog posts her 


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: