Dagskontor eller fultidskontor ? hvordan og hvorfor !

30 11 2011

Vi kender det allesammen, man har behov for et kontor, et sted at arbejde, en plads i et fællesskab. Kontoret er et sted man skal til, man fortæller sine børn om morgenen at nu tager far på kontoret.

Og så føler man sig straks vigtig,, eller gør man ?

Hvad er det med et kontor der for os alle til at føle nu er man klar til at arbejde, og man kan først yde når man sidder rigtigt på sin plads, sin faste plads i kontoret. Man skal endda gerne være der i mange timer, helst fra kl 830 til sent om aftenen.

Men helt ærligt, hvorfor er det så vigtigt med et rigtigt kontor ? Der er efterhånden flere og flere der fravælger et kontor eller det vi alle sammen opfatter som et kontor i traditionel forstand. Flere og flere vælger at have et virtuelt kontor, hvor man kun har adresse og telefonpasning samt mulighed for at benytte mødelokaler når der er behov for det.

Andre benytter Shared Space eller Openspace kontorer som det også er kaldt. Man har her en plads, ikke en fast plads enkelte dage om ugen, eller måneden hvor man kan pitstoppe og arbejde lidt når der skulle være behov for det. Isæt den kommende generation Y er vilde med Shared Space Offices.

 

Hvad så med de der fuldtidskontorer ? hvad sker der med dem. ?

Når man endelig har behov for et rigtigt kontor med flere pladser.. så vælger mange stadig den traditionelle kontorløsning med lange kontrakter og en masse M2. Men der er ved at danne sig en trend der går mod Kontorhoteller og servicerede kontorer, selv store internationale firmaer kunne ikke drømme om at vælge den gamle, forældede kontorform med egne kontorlokaler på lange aftaler, Nej de søger mod kontorhotellerne.

Så kort fortalt, trenden går mod kontorhoteller, dagskontorer og Shared Open Space.

 

Læs mere om hvem der vælger kontorer og hvad de vælger GEN Y likes Openspace

 

 


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: