Kan et kontorhotel betale sig ? – Hvorfor ikke et virtuelt Kontor ?

8 02 2012

Kan det betale sig at leje et kontor i et kontorhotel ? Hvorfor ikke blot starte ud med at leje et virtueltkontor ?

For mange firmaer der har behov for en lokation eller adresse i København, er der flere muligheder end bare at leje et kontor i kontorhotel. Man kan med fordel se på den mulighed der hedder Virtuelt Kontor.

Hvad er et virtuelt kontor så ? og hvad kan man bruge det til.

Man starter med at vælge den adresse som man mener er den rette for ens virksomhed. Her kan man feks. vælge Rådhuspladsen 16, som ligger midt i KBH. Man har nu sit firma registreret på denne adresse, og kan skrive den på ens visitkort og website. Herudover får man også en telefonpasning i ca 40 Timer om ugen. Og et flot skilt på bygningen i messing.

Telefonpasning

Dvs. der sidder 2-3 faste receptionister der kender dig, din virksomhed og dine kunder. De tager imod alle opkald til dit hovednummer eller når du selv er optaget på din mobil, så kan du stille kald videre til din reception istedet for at den går på mobilsvar.

Så nu har du både en adresse og flere receptioniste der tager imod dine opkald.

Mødelokaler

Du kan også holde møder på dit Virtuelle Kontor i et mødelokale. Dvs du har adgang til flere mødelokaler, med Wifi, Videokonference og en flot reception der tager imod dine kunder når de ankommer. Når i vil have frokost eller et stykke kage giver i blot receptionen besked, så klarer de det hele. Der vil også være mulighed for at spise frokost i den Kantine der er tilknyttet kontorhotellet.

Det hele kan klare for under 2.000 DKK / MD. Virtuelt kontor med alt inkl.

Så hvorfor ikke bare starte med denne løsning, især hvis man ikke er på kontoret hverdag, Spar dog pengene, men bevar den professionelle adresse, reception, mødelokaler, kantine og frihed.

Der er også mulighed for på enkelte lokationer at leje et dagskontor eller et kontor i en måned. Så der er ingen store problemer i bare at starte op og komme igang.

Læs mere om Virtuelt kontor her


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: