Servicerede Kontorer – Virtuelle Kontorer ?

14 02 2012

Serviced Offices Håndterer dit kontor, så du kan fokusere på din forretning !

Hvis du ejer en virksomhed, ved du, at det at være i stand til at have kontakt med dine kunder er en af de vigtigste aspekter af din virksomhed. Uden dine kunder, vil din virksomhed mislykkes, så det er vigtigt at holde kommunikationslinjerne let tilgængelige, så du hele tiden er opmærksom på deres behov. Som en virksomheds ejer, er det umuligt for dig at besvare alle telefonopkald til alle tider, og dette er her en receptionist eller automatisk svarsystem kan hjælpe. Receptionister er rart, fordi kunden møder den personlige kontakt, men måske du ikke har 100% behov for at ansætte en. På den anden side, kan automatiserede besvarelse systemer være billigere, men de mangler den personlige kontakt og kan skræmme dine kunder væk. Hvis du ønsker et alternativ til både receptionister og automatiske telefonsvarer systemer, bør du overveje at leje en telefonpasnings service.

Hvis du har problemer med at håndtere alle de telefonopkald, som din virksomhed modtager, men du ikke ønsker at ansætte en dyr receptionist eller bruge en upersonlig automatisk svarsystem, Kontorhoteller københavn er lige, hvad du har brug for. Hos Serviced Offices, oplever du receptionist tjenester af dygtige og erfarne personer, der vil være mere end glade for at give dig den type telefonbesvarelse, der vil repræsentere din virksomhed på en professionel og venlig måde.

1. Vi tager telefonen, du fokuserer på Business. Som en virksomhed ejer, er du travlt med at håndtere de grundlæggende ansvar for din virksomhed og du sikkert ikke har tid til at besvare telefonen. En telefonpasning i et kontorhotel eller  Serviced Offices til dine receptionist behov, vi håndterer ansvaret for at besvare telefonen, så du kan fokusere din energi på arbejde. Vi er dit virtuelle kontor.

2. Pålidelig og professionel service på et lavt omkostningsniveau. Hos Servicerede kontorer med telefonpasning og virtuelle kontorer, ansætter de professionelle og høflige receptionister, så du kan være sikker på, at når disse personer svarer telefonen for din virksomhed, vil de repræsentere din virksomhed på den bedst mulige måde. Opkald vil gå til det rigtige sted, dine beskeder præcist taget og dine kunder vil blive behandlet med den største respekt.

3. Mere end blot telefonpasning, Vi er også Virtual Office. Når du lejer et Serviced Office til dine receptionist behov, får du langt mere end bare en professionel, høflig og venlig telefonservice. Vi tilbyder også billig adgang til kontorer, mødelokaler, videokonference-udstyr og sekretærservice. Når du lejer dig ind i et Kontorhotel, får du mere end blot en telefonsvarer service, får du en full-service virtuelt kontor, så du nemt kan håndtere alle dine forretningsmæssige behov.

Hvis du gerne vil finde et kontorhotel i nordsjælland ? så se de her 3 links. Kontorhotel i Holbæk – Kontorhotel i Nordsjælland – Kontorhotel Hørsholm

Med en virtuel kontorløsing er du  parat og i stand til at håndtere ikke kun din telefonsvarer service behov, men også en række andre kontortjenester nødvendigt for at holde din virksomhed kørende. Vi forstår, at som en virksomhed ejer, skal du fokusere din tid og energi på de forretningsmæssige aspekter af din virksomhed, og det er derfor, vi fokuserer på at yde kontoret den støtte du har brug, når du har brug for det. Læs mere om hvad et kontorhotel i københavn er og hvad du kan opnå ved at leje et kontor med fuld service her.


Handlinger

Information

2 responses

16 02 2012
Looking for An Office in Copenhagen – Executive Suites Copenhagen « Info about the serviced offices in denmark

[…] Have A State Of The Art Office Conference When You Rent An Executive Suite in Copenhagen […]

16 02 2012
Kan man holde møder i et kontorhotel ? - Kontorhotel find dem her >

[…] 2. Praktiske steder. Med gode steder i København, er der masser af chefkontorer at vælge imellem i en række forskellige steder, der virkelig vil tilfredsstille dine behov. Et godt sted at finde en udbyder af kontorer i København er her. Læs mere om kontorer i kontorhoteller […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: