Fleksible Kontorer i København – Fokuser på dine kernekompetencer kontorhotellet tager sig af resten

24 02 2012

Fleksible Kontorer i København – Fokuser på dine kernekompetencer kontorhotellet tager sig af resten

Har du en virksomhed og har du behov for et kontor med det samme. Har du ikke tid til at søge og besøge flere forskellige lokationer og kontorer der udlejes. Og ønsker du at bruge tiden på at drive din forretning og fokusere 100% på det som i er gode til ? Og vil du gerne undgå at skulle sætte kontor istand, indrette og købe møbler, og bestille flytning af internet og telefonlinier etc ? Se hvordan et fleksibelt kontor ser ud i denne video – Kontorhotel video

Eller har du behov for mere plads, der vil give dig større mulighed for at vokse. Gerne i et fleksibelt kontor på den rette placering ?

Så kan en løsning være fleksibelt serviceret kontor i København. Flere og flere virksomheds ejere er begyndt at søge mod mere og mere effektive løsninger som kan gøre dem fleksible og kokurrencedygtige, herunder benytter de i stigende grad, IT, Internet og sociale medier, både i deres daglige drift, men også til at kommunikere med deres nye job ansøgere på.

De kunne med fordel også se på den kontortype der er baseret på maksimal fleksibilitet – Kontorhotel. Et fleksibelt kontor og kendt som kontorhotel tager sig af den daglige drift af dit kontor, så du kan fokusere på succes for din virksomhed. Uanset om det er en dag, en uge, en måned, et par måneder, eller år fremover … kan et fleksibelt kontor udstyre dig med alt du behøver for en fuldt serviceret kontor i København.

Det er så let som 1, 2, 3. Kontorhotellet gør arbejdet og du har fordel af en overdådigt professionel kontor for at køre din virksomhed. Der tilbydes en plug and play kontorløsning med en komfortabel arbejdsplads. Pålidelig og professionel service på et lavt niveau. På et københavnsk Kontorhotel, ansættes professionelle og høflige receptionister, så du kan være sikker på, at når disse personer tager telefonen for din virksomhed, vil de repræsentere din virksomhed på den bedst mulige måde. Dine opkald vil gå til det rigtige sted, dine beskeder præcist taget og dine kunder vil blive behandlet med den største respekt.

Følg med på twitter om kontorhotel


Handlinger

Information

One response

19 06 2012
Dagens kontor links June 19, 2012 | My Wordpress by Servage Autoinstaller

[…] Fleksible Kontorer i København – Fokuser på dine kernekompetencer kontorhotellet tager sig af re… Fleksible Kontorer i København – Fokuser på dine kernekompetencer kontorhotellet tager sig af resten Har du en virksomhed og har du behov for et kontor med det samme. Har du ikke tid til at søge og besøge flere forskellige lokationer og kontorer der udlejes. Og ønsker du at bruge tiden på at drive din forretning […] […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: