Så er der kø på Strandvejen – hvor er mit kontorhotel i Hørsholm ?

7 04 2011

hvor er mit kontorhotel i Hørsholm når jeg har brug for dig. Jeg sad idag i ca 45 minutters kø på vej ind ad strandvejen. Jeg kunne have været i Hørsholm på ca 7 minutter.. men jeg skulle til møde i midten af KBH.

Undrede mig hele vejen til københavn, hvorfor jeg ikke holdt mødet i Hørsholm i et fint kontor, med alt i service og ingen stress eller trafik kø.

Næste gang der er møde kl 9. så skal det holdes i Kontorhotel i Hørsholm.

Så sparer jeg også ca 480.000 dk/år i tabt tid pga kø på motorvejen,

Det er jo lige det jeg siger, se her hvad EPN skriver om kø på motorvejen.

Sov længe, arbejd hjemmefra og få arbejdsgiverne til at oprette satellitkontorer væk fra bymidten.

Det er kun nogle af de forslag den britiske transportminister Norman Baker, er kommet med. Han mener, at det daglige kaos omkring kl. 9 om morgenen og 17 om eftermiddagen kunne reduceres væsentligt ved simple ændringer.

Norman Baker frygter især for det totale trafikkaos De Olympiske Lege i London i 2012 kan udløse, skriver The Guardian.

Han ser også gerne, at arbejdsgiverne går sammen om at oprette satellitkontorer i nærheden af, hvor folk bor. Her skal man kunne koble sig på arbejdet og dermed slippe for at rejse ind til byen, der er tilstoppet af trafik.

“Det gælder ikke kun for perioden omkring De Olympiske Lege. Det skulle også være muligt om vinteren. Er det smart at virksomhederne nærmest må lukke, hvis det sner?. Nej. Skal regeringen bruge skatteydernes penge på at investere i hundredvis af sneplove? Nej. I stedet skal vi sikre os, at vi kan fortsætte som normalt, uden at vi behøver at skulle pendle i de perioder,” siger Norman Baker til The Guardian.

 

 


Handlinger

Information

Skriv en kommentar